Sivebæks dagbog: Jeg tjekker konstant nyhederne
2014-07-16 08:50
Illustration

Liverpool største stjerner er ikke med i aftenens kamp mod Brøndby. Daniel Agger, Coutinho og Joe Allen er de største profiler, som kan opleves på Brøndby Stadion i aften.

I over otte år har Brøndby ventet på at få arrangeret en kamp mod Liverpool, som det blev aftalt, da Daniel Agger blev solgt til den engelske storklub i 2006, og i aften sker det så, når de engelske vicemestre gæster den københavnske Vestegn.

Billetterne til kampen er blevet revet væk, og der er stor interesse for at se de mange Liverpool-stjerner, og der er da også en række store navne i den Liverpool-trup, der i dag rejser til Danmark - men de allerstørste er ikke med.

Alle spillere, der var med til VM, har ferie, og det betyder, at stjerner som Steven Gerrard, Jordan Henderson og Daniel Sturridge ikke er med. Det samme gælder nyindkøbene Emre Can, Rickie Lambert, Adam Lallana og Lazar Markovic. Dermed er det lige før, at man kan udråbe Daniel Agger som den største stjerne i den trup, Brendan Rodgers har udtaget til Brøndby-kampen. Foruden danskeren tæller truppen dog også store profiler som Martin Skrtel, Coutinho og Joe Allen.

Her er Liverpools trup:

1 Brad Jones
5 Daniel Agger
10 Philippe Coutinho
21 Lucas Leiva
24 Joe Allen
26 Tiago Ilori
29 Fabio Borini
30 Suso
33 Jordon Ibe
34 Martin Kelly
35 Conor Coady
37 Martin Skrtel
38 Jon Flanagan
40 Krisztian Adorjan
44 Brad Smith
45 Philips
46 Jordan Rossiter
47 Andre Wisdom
51 Lloyd Jones
52 Danny Ward
53 Joao Carlos Teixeira
54 Kristoffer Peterson
55 Stewart

Der er kickoff på Brøndby Stadion klokken 18.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?