• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Ajax-boss om Nissen: Han stod bagerst i køen

Ajax-boss om Nissen: Han stod bagerst i køen
Foto: Getty Images

Rasmus Nissen havde ikke udsigt til megen spilletid i Ajax, og derfor accepterede man danskerens ønske om at finde en anden klub, forklarer Erik ten Hag.

Af Mads Bye Marboe

De østrigske mestre fra Red Bull Salzburg kunne fredag eftermiddag præsentere danske Rasmus Nissen Kristensen på en femårig aftale.

Den danske back er hentet i Ajax Amsterdam, hvor han i den forgangne sæson stod i skyggen af Noussair Mazraoui og Joël Veltman på højreback-positionen, og det ville ikke umiddelbart ændre sig i den kommende sæson.

Det forklarer hollændernes manager, Erik ten Hag, til klubbens hjemmeside.

- Rasmus spillede hos os i halvandet år. Mazraoui har udnyttet sine muligheder. Når Veltman kommer tilbage, og der desuden står unge spillere på spring, bliver udsigterne til spilletid endnu mindre for Rasmus.

- Han er i en alder, hvor han har brug for at spille. Det er helt forståeligt, og derfor samarbejdede vi med ham. Vi er taknemmelige for, hvad han har gjort for Ajax. Han har arbejdet rigtig godt, og vi ønsker ham held og lykke med sin videre færd.

Red Bull Salzburg har angiveligt betalt 37 millioner kroner for 22-årige Nissen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.