• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Ajax køber hollandsk landsholdsspiller: Mere konkurrence på vej til Dolberg

Ifølge Voetbal International får Kasper Dolberg en ny konkurrent i Ajax-angrebet. Det hollandske medie skriver nemlig, at hollænderen, Quincy Promes, er i Amsterdam for at fuldende et skifte til Ajax.

Af Kristian Porse

Kasper Dolberg har i denne sæson haft svært ved at vippe Klaas-Jan Huntelaar og Dusan Tadic af pinden som Ajax' førstevalg på angriberpositionen. 

Og nu ser det ud til, at danskeren kan se frem til endnu mere konkurrence i næste sæson. Det hollandske medie Voetbal International skriver nemlig, at Quincy Promes er i Amsterdam for at færdiggøre et skifte til Ajax. 

Hollænderen er primært kantspiller, men bliver til tider også brugt som falsk nier, hvilket er en rolle Ajax-træner Erik ten Hag har udvist en svaghed for i den forgangne sæson. 

Promes skiftede i sommeren 2018 fra Spartak Moskva til spanske Sevilla, hvor han har haft svært ved at bryde igennem.

27-årige Promes har i øvrigt en fortid med Erik ten Hag, som var hans træner, da han brød igennem i Go Ahead Eagles tilbage for seks år siden. 

Ajax-træneren har for nyligt udtalt, at Promes er en interessant spiller. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?