Alvaro Santos klappede sig til rødt kort

Den tidligere FC København-angriber Alvaro Santos blev udvist i smertefuldt nederlag og fik skideballe af Åge Hareide

Örgryte med de to tidligere FC København-angribere Marcus Allbäck og Alvaro Santos i front kæmper hårdt for at undgå nedrykning fra Allsvenskan.

Torsdag aften havde Örgryte hjemmebane mod midterholdet Trelleborg i en kamp, der gerne skulle give point til det trængte bundhold.

Hjemmeholdet havde pænt med chancer som specielt Allbäck stod for at brænde, og stik mod chancer bragte Trelleborg sig så foran i første halvlegs sidste minut.

Efter pausen kom gæsterne på 2-0, og da Alvaro Santos med otte minutter igen troede, at han skabte fornyet spænding med en scoring, måtte han se linjedommeren vinke ham offside og dommeren annullerede scoringen.

Det fik angriberen til irriteret at klappe med hænderne over hovedet med blikket stift rettet mod linjedommeren. Ikke mange sekunder efter stod angriberen ansigt til ansigt med dommeren, der trak et gult kort op på grund af den provokerende opførsel. Da Alvaro allerede en gang i kampen havde modtaget gult, betøde den lille klapsalve altså også et rødt kort.

Dermed kommer Alvaro Santos i karantæne i de kommende kampe, hvor holdet ellers har brug for al den kvalitet, held og dygtighed, de overhovedet kan komme i nærheden af.

Örgryte-træner Åge Hareide var da også alt andet en begejstret for sin angribers opførsel.

- Det er dårlig disciplin. Sådan skal man ikke gøre på en fodboldbane, siger Åge Hareide.

Med nederlaget ligger Örgryte nu sidst i Allsvenskan med hele syv point op til en redning. Dog er der stadig kun to point op til en plads i playoff-finaler mod nummer tre fra den næstbedste række. Der resterer seks spillerunder i den bedste svenske række.

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.