To argentinske målscorere sender Eriksen og Tottenham videre i FA Cuppen

Tottenham Hotspur er videre til fjerde runde i FA Cuppen, efter London-klubben vandt returopgøret mod Middlesbrough.

Efter et uafgjort resultat i det første opgør mellem Middlesbrough og Tottenham skulle de to mandskaber igen i aktion tirsdag aften i kampen om at kvalificere sig videre i FA Cuppen.

Christian Eriksen var med fra start for Tottenham, der fik en fremragende start med en scoring af argentinske Lo Celso efter blot få minutters spil.

Ti minutter senere gjorde en anden argentiner det til 2-0. Erik Lamela sparkede bolden ind bag Middlesbrough-keeper Tomas Meijas Osorio, hvorfor Championship-klubben gik til pause bagud med to mål.

Selvom Middlesbrough fik reduceret sent inde i anden halvleg, så kunne Tottenham tage en velfortjent sejr på 2-1 og dermed kvalificere sig videre til fjerde runde i FA Cuppen. Her venter et opgør mod Southampton.

Fra opgørets begyndelse var det Tottenham, som lagde et pres på Middlesbrough. Det resulterede i, at London-klubben bragte sig i front ganske tidligt i kampen.

Middlesbrough-keeper Tomas Mejias Osorio forsøgte med en flad aflevering til en af sine forsvarsspillere i opbygningsfasen, men Lo Celso opsnappede bolden, og med et par hurtige driblinger og et velplaceret skud sendte argentineren Tottenham foran med 1-0 efter bare tre minutters spil.

London-klubben fortsatte sit massive pres på Middlesbrough, og lidt over ti minutter senere måtte Osorio igen se bolden lande i netmaskerne bag ham.

Lamela erobrede bolden på midten af Middlesbroughs banehalvdel og tog efterfølgende en dribletur ned mod feltet, inden han med ydersiden af sin venstre fod sparkede bolden fladt ned i det venstre hjørne af målet til pausestillingen 2-0.

Efter pausen var Tottenham igen i kontrol imod et Middlesbrough-hold, der nærmede sig modstanderens målfelt et par gange i anden halvleg, men uden den store succes.

Vi skulle helt hen i det 83. minut, før reduceringen kom.

Middlesbrough sendte en lang bold fra forsvaret op til angriber Rudy Gestede, der headede bolden videre til George Saville.

Saville kom derefter i en én mod én-situation med Davinson Sanchez, og efter et lille træk til højre lige udenfor feltet kunne nordireren sparke bolden i kassen til stilingen 2-1, som også blev kampens slutresultat.