• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mathias Høj Jensen

To argentinske målscorere sender Eriksen og Tottenham videre i FA Cuppen

Foto: Getty Images

Tottenham Hotspur er videre til fjerde runde i FA Cuppen, efter London-klubben vandt returopgøret mod Middlesbrough.

Af Mathias Høj Jensen

Efter et uafgjort resultat i det første opgør mellem Middlesbrough og Tottenham skulle de to mandskaber igen i aktion tirsdag aften i kampen om at kvalificere sig videre i FA Cuppen.

Christian Eriksen var med fra start for Tottenham, der fik en fremragende start med en scoring af argentinske Lo Celso efter blot få minutters spil.

Ti minutter senere gjorde en anden argentiner det til 2-0. Erik Lamela sparkede bolden ind bag Middlesbrough-keeper Tomas Meijas Osorio, hvorfor Championship-klubben gik til pause bagud med to mål.

Selvom Middlesbrough fik reduceret sent inde i anden halvleg, så kunne Tottenham tage en velfortjent sejr på 2-1 og dermed kvalificere sig videre til fjerde runde i FA Cuppen. Her venter et opgør mod Southampton.

Læs også:Avis: OB kan tjene næsten to millioner på Eriksen-salg

Fra opgørets begyndelse var det Tottenham, som lagde et pres på Middlesbrough. Det resulterede i, at London-klubben bragte sig i front ganske tidligt i kampen.

Middlesbrough-keeper Tomas Mejias Osorio forsøgte med en flad aflevering til en af sine forsvarsspillere i opbygningsfasen, men Lo Celso opsnappede bolden, og med et par hurtige driblinger og et velplaceret skud sendte argentineren Tottenham foran med 1-0 efter bare tre minutters spil.

London-klubben fortsatte sit massive pres på Middlesbrough, og lidt over ti minutter senere måtte Osorio igen se bolden lande i netmaskerne bag ham.

Lamela erobrede bolden på midten af Middlesbroughs banehalvdel og tog efterfølgende en dribletur ned mod feltet, inden han med ydersiden af sin venstre fod sparkede bolden fladt ned i det venstre hjørne af målet til pausestillingen 2-0.

Læs også:Mærkeligt Mourinho-svar: Antyder Harry Kane kan misse EM 2020

Efter pausen var Tottenham igen i kontrol imod et Middlesbrough-hold, der nærmede sig modstanderens målfelt et par gange i anden halvleg, men uden den store succes.

Vi skulle helt hen i det 83. minut, før reduceringen kom.

Middlesbrough sendte en lang bold fra forsvaret op til angriber Rudy Gestede, der headede bolden videre til George Saville.

Saville kom derefter i en én mod én-situation med Davinson Sanchez, og efter et lille træk til højre lige udenfor feltet kunne nordireren sparke bolden i kassen til stilingen 2-1, som også blev kampens slutresultat.

Læs også:Mourinho om Christian Eriksen: Jeg er jo ikke idiot

Læs også:Christian Eriksen og Tottenham snublede: Nu skal de spille omkamp

Læs også:Medie: Mourinho undgår straf for kontroversielle kommentarer

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus