Aston Villa slagtede reserve-spækket Liverpool-mandskab

Aston Villa hentede her til aften en let sejr i EFL Cup'en, hvor Liverpool var nødsaget til at stille med ungdomsholdet.

Aston Villa vandt i aftes 4-0 på hjemmebane over et ganske ungt Liverpool-hold. Jürgen Klopp havde da også på forhånd udråbt Aston Villa til favoritter, eftersom tyskeren sammen med de øvrige førsteholdspillere er draget til Doha, hvor de i morgen spiller semifinale ved klub-VM.

De unge Liverpool-gutter startede ellers kampen med god gejst, og var da heller ikke uden kvalitet i det offensive spil. Den manglende rutine viste sig dog i forsvaret, der ikke kunne stå imod et mandskab på Aston Villas niveau.

Efter 14 minutter bragte hjemmeholdet sig allerede foran, da Conor Hourihanes frispark smuttede under Caoimhin Kelleher i Liverpool-målet. Tre minutter senere blev det så 2-0 til Aston Villa, da Ahmed El Mohamadys indlæg på absurd heldig vis afrettedes i en blød bue henover målmanden.

Dermed havde Aston Villa-mandskabet ligesom fået knækket deres unge modstandere, og havde da også godt styr på kampen derfra. Efter 37 minutter scorede angriber Jonathan Kodija så til 3-0 med en yderside-afslutning, efter at have modtaget en bold i dybden.

Aston Villa fik da også lukket kampen fuldstændigt inden pausen - og her var det igen Kodija, der var på spil. Ivorianeren satte foden på et fladt indlæg fra højre, og så stod den 4-0.

Der skete ikke yderligere i anden halvleg, og dermed er Aston Villa videre i EFL Cup'en, mens Liverpool - der i morgen skal i kamp igen mod Monterrey - er ude.