Atletico fik point med hjem fra Sevilla

Kjær-løse Sevilla måtte nøjes med et enkelt point, da Atletico Madrid søndag aften var på besøg.

Sevilla med Simon Kjær på bænken i hele kampen dominerede i store dele af kampen, men et moment af magi fra Antoine Griezmann sikrede gæsterne fra Atletico Madrid et enkelt point på Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla søndag eftermiddag.

Med en sejr kunne hjemmeholdet overhale Atletico i tabellen, og det var tydeligt, at Sevilla pønsede på at indtage La Ligas andenplads. Mens gæsterne afventede, gik værterne til angreb fra første fløjt. Især anfører Jesus Navas over højrekanten kom til gode indlæg.

Det resulterede også i flere chancer, men bolden ville ikke ind i åbent spil for Sevilla. I stedet skabte et hjørnespark stor forvirring i Atletico-feltet og ud af mylderet dukkede topscorer Wissam Ben Yedder op og scorede til 1-0.

Det så ud til at holde til pausen, men kort inden tillægstiden fik Atletico et dumt frispark på kanten af feltet. Antoine Griezmann kvitterede med en fremragende scoring uden chance for målmand Vaclik.

Anden halvleg bød på hårdt spil, hvilket kastede hele 12 gule kort af sig, mens der blev lidt længere mellem chancerne. Begge hold kunne have scoret et mål mere, men målmændene kom i flere omgange i vejen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Atletico Madrid holder fast i La Ligas andenplads, mens Sevilla fortsat er to efter på tredjepladsen.