• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Aubameyang og Pukki kom på tavlen i underholdende pointdeler

Foto: Getty Images

Norwich og Arsenal delte pointene, da de søndag spillede 2-2 i Premier League.

Af clbold.dk

Søndag eftermiddag tørnede Norwich og Arsenal sammen i Premier League.

Opgøret var udeholdets første efter fyringen af Unai Emery, og med Fredrik Ljungberg i spidsen som vikarierende træner gik de altså ind til en spændende og vigtig kamp. 

Arsenal havde fra kampens start store problemer, og efter 21 minutters spil kom de så bagud, da den tidligere Brøndby-spiller Teemu Pukki gjorde det til 1-0 med et hårdt skud, der blev rettet af på vejen mod Arsenal-målet. 

Der skulle dog ikke gå lang tid, før The Gunners fik en invitation til at komme tilbage i kampen. I det 29. minut fik de nemlig tilkendt et tvivlsomt straffespark, som Pierre-Emerick Aubameyang blev sat til at tage sig af.

Læs også:Utroligt De Bruyne-drøn var ikke nok for Manchester City

I første omgang reddede Norwich-keeperen, Tim Krul, dog, men efter et VAR-check blev straffesparket taget om, da billederne, ifølge VAR, viste, at Krul forlod målstregen, før Aubameyang ramte bolden. Igen en tvivlsom dom, der kom Arsenal til gode, da Aubameyang i anden omgang var træfsikker. 

Selvom Norwich.mandskabet følte sig bortdømt, mistede de ikke troen på sejr. De fortsatte med at true Arsenal, og i første halvlegs tillægstid gav det pote, da Todd Cantwell bragte hjemmeholdet i front på ny med en kølig inderside. 2-1 ved pausefløjt. 

I anden halvleg fortsatte bølgede spillet frem og tilbage, da begge hold hele tiden lurede på at slå kontra. Arsenal jagtede naturligvis en udligning, og den kom da også efter 57 minutters spil. Igen var det Pierre-Emerick Aubameyang, der kom på tavlen. Denne gang efter et hjørnespark, hvor bolden havnede for fødderne af ham, hvorefter han med stor sikkerhed bragede den i kassen. 

Resten af kampen forløb i et hektisk tempo, og det så længe ud til at, at der ville komme flere scoringer. Teemu Pukki var blandt andre på spil op til flere gange med optræk til store chancer. 

Læs også:Leicester-chef rygtes til Arsenal: Det er naturligt

I sidste ende sluttede det uden yderligere mål, og derfor delte de to hold pointene efter et hæsblæsende opgør. 

Det ene point betyder, at Arsenal nu ligger på ottendepladsen med 19 point, mens Norwich fortsat ligger på 19. pladsen i tabellen. 

Læs også:Frustreret Guardiola savnede kynisme i Newcastle-remis

Læs også:Chelsea floppede og tabte til West Ham

Læs også:Arsenal har ikke travlt med at finde ny cheftræner

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus