Aubameyang: Jeg bliver i Borussia Dortmund
2016-01-08 10:14

Den bedste afrikanske fodboldspiller i 2015 var Pierre-Emerick Aubameyang, og det gør ham ekstra stolt at vinde foran spillere som Yaya Touré og André Ayew.

De seneste fire år vandt Yaya Touré prisen som årets spiller i Afrika, men i 2015 gik æren til Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Angriberen fra Gabon er selvsagt stolt over at modtage prisen, ikke mindst på grund af de spillere, som han vandt foran. 

- Når man er ved siden af spillere som Yaya Touré og André Ayew, er man stolt over at vinde dette trofæ foran dem, fordi det er store spillere, som jeg beundrer meget, siger Aubameyang ifølge goal.com.

Især i anden halvdel af 2015 var Dortmund-spilleren i vanvittig form, og han scorede 27 gange i alle turneringer bare på denne side af sommeren. Det målsnit bliver svært at holde i det år, der fortsat ligger foran os, men Aubameyang tror på, at det kan lade sig gøre at genvinde titlen som kontinentets bedste.

- Jeg skal arbejde, jeg skal arbejde meget. Men jeg har kvaliteterne til at være der igen næste år. Men det er hårdt arbejde og opofrelse, siger han.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?