• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Avis: Kovacic forhandler muligt sommerskifte med russisk storklub

Foto: Getty Images

Planlægningen frem mod næste sæson er startet for Mateo Kovacic, der angiveligt forhandler med en russisk storklub.

Af clbold.dk

Sidste sommer blev Mateo Kovavic lejet af Chelsea, der hentede den kroatiske midtbanespiller på Real Madrids overskudslager, men nu lader det også til, at han må finde sig i at være reserve hos den engelske klub.

Gennem længere tid har han været fast mand for the Blues, men på det seneste har Ruben Loftus-Cheek overtaget en plads på den centrale midtbane ved siden af Jorginho og N’Golo Kanté, og selvom Maurizio Sarri har udtrykt et ønske om at beholde lejesvenden, synes det ikke sandsynligt.

Den italienske managers fremtid i Chelsea er fortsat uvis, og derudover kan Chelsea muligvis slet ikke få lov til at købe spillere i de to kommende transfervinduer. Det har nu fået Mateo Kovacic til at se sig om efter et alternativ, og det kan betyde et skifte østpå.

Ifølge den engelske avis Daily Mail er der startet forhandlinger mellem Mateo Kovacic og Zenit, der hører til i den absolutte top af russisk fodbold.

Zinedine Zidane og Real Madrid forventes ikke at ville stå i vejen for, at Mateo Kovacic kan forlade den spanske kongeklub på en permanent kontrakt til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.