• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Coronavirus kan koste spanske klubber flere milliarder

Foto: Getty Images

Det kan blive dyrt for La Liga-klubberne, hvis den spanske sæson ikke genoptages.

Af clbold.dk

Covid-19 har for alvor fået diverse fodboldligaer til at handle i de forgangne dage, og verden over er ligaer sat på pause.

Det er også tilfældet i Spanien, hvor de to øverste rækker er suspenderet, og det er de i første omgang i to uger. Om to uger skal der så igen tages bestik af situationen og vurderes, om sæsonen kan spilles færdig eller ej.

Og hvis den ikke kan, kan de spanske klubber komme til at mærke det på bankbogen.

Ifølge avisen Marca kan de spanske klubber miste helt op til 678 millioner euro – det svarer til knap fem milliarder kroner.

Det indebærer blandt andet entreindtægter og tv-penge, hvoraf især tv-pengene er en stor del af kagen. 549 af de 678 millioner euro vil nemlig være tabte tv-indtægter, skriver avisen.

Foruden de spanske ligaer er Serie A, Premier League, Bundesligaen og Superligaen også sat på pause i de kommende uger som følge af covid-19.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.