• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Balotelli tæt på Rio-klub: Kommer til at tjene 30 millioner om året

Brasilianske Flamengo ligner efterhånden et meget godt bud på Balotellis næste klub.

Af Oliver Okstrøm

Den omrejsende fodboldspiller Mario Balotelli har i løbet af sin karriere spillet for seks forskellige klubber i sin professionelle karriere, hvor han senest har været tilknyttet franske Olympique Marseille, og nu ser det ud til, at han skal på et meget interessant eventyr i Brasilien.

Det skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport.

Her drejer det sig om et skifte på fri transfer til Rio-klubben Flamengo, hvor han ser ud til at komme på en ganske fin kontrakt, som giver ham 30 millioner kroner om året i de to år, som aftalen angiveligt varer.

Derudover har Flamengos præsident erklæret sin interesse i italieneren.

Den tidligere Inter og Milan-angriber har tidligere været sat i forbindelse med et skifte tilbage til Italien, men det ser altså ud til, at han tager turen over Atlanterhavet til sambaens hjemland.

I løbet af Balotellis karriere har han spillet 36 landskampe for Italien med 14 mål til følge. Derudover har han spillet for klubber som Liverpool, Manchester City og Nice samt de førnævnte klubber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.