• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Michael Ehrhorn

Barsk Dani Alves: Fodbold mangler respekt

Tidligere på ugen kom det frem, at Dani Alves vender hjem til Brasilien og São Paulo. Nu sender han en stikpille mod moderne fodbold.

Af Michael Ehrhorn

Tidligere på ugen kom en stor nyhed omkring den tidligere FC Barcelona og PSG-stjerne Dani Alves. En måneds tid efter exit i det franske skifter han hjem til Brasilien og til São Paulo, som han altid har drømt om at repræsentere.

Men hvad står så egentlig tilbage fra de mange succesfulde år i Europa? Mange gode ting, men ikke kun de lutter positive.

Læs også: Dani Alves stopper i Paris Saint-Germain

Fodbold er nemlig ikke bare fodbold. Sådan lyder essensen i en udtalelse fra Dani Alves, der sender en stikpille i retning mod moderne fodbold, hvor penge og særinteresser ifølge ham styrer meget:

- Det der egentlig ville kunne ændre spillet ville være respekt. Jeg tror virkelig, at det er noget, som fodbold mangler. Der er mangel på respekt i dette erhverv. Der ville ske store ændringer, hvis de folk med magt i fodbold ville handle efter kærlighed til spillet i stedet for andre interesser, siger Dani Alves ifølge det digitale magasin Invictos.

Dani Alves har rundet de 36 år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.