2017-08-11 16:11
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bassel Jradi har forlænget sin kontrakt med Strømsgodset.

Den danske midtbanespiller, Bassel Jradi, der har en fortid i B93, AB, FC Nordsjælland og Lillestrøm, spiller nu i Strømsgodset, hvor han er fast mand i startopstillingen.

Derfor har den norske klub har derfor også været interesseret i at forlænge Jradis kontrakt, der udløb ved årsskiftet. På sin hjemmeside bekræfter Strømsgodset, at danskeren har sat sin underskrift på en etårig forlængelse.

- Jeg har alt, jeg har behov for her. Gode holdkammerater, en god træner, fantastiske fans. Jeg bor to minutter fra stadion, og jeg kan have fuld fokus på træning og restitution. Jeg spiller på den plads, som jeg ønsker, og jeg føler, at jeg udvikler mig meget her. I denne sæson har jeg spillet karrierens bedste fodbold, lyder det fra Jradi.

- Jeg har snakket med min familie og tillidspersonerne omkring mig. Alle har sagt, at jeg burde skriver under med Godset.

Den danske midtbanespiller har i løbet af sommeren takket nej til et tilbud fra en belgisk klub, og der har også være andre udenlandske klubber, som har forhørt sig. Jradi føler dog, at han skylder Strømsgodset noget.

- Det med Bosman (at forlade klubben på en fri transfer, red.) er selvfølgelig i tankerne, men jeg føler, at det er unfair over for klubben og fansene, som har troet på mig. Jeg ønsker at give noget tilbage, og jeg har stor tro på det, som sker i Strømsgodset.

SENESTE NYT...
OP | NED