• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Bayern München skal spille hjemmekampe uden tilskuere indtil 19. april

Foto: Getty Images

Covid-19 har nu også for alvor ramt tysk fodbold. Den kommende runde i Bundesligaen skal således med al sandsynlighed afvikles uden tilskuere.

Af clbold.dk

Bayern München skal spille for tomme tribuner i alle klubbens hjemmekampe indtil den 19. april. 

Det tyske medie Bulinews reporterer således, at Bayerns ministerpræsident, Markus Söder, tirsdag har meddelt, at alle begivenheder med over 1000 deltagere bliver afblæst indtil den 19. april. Tiltaget indføres for at undgå yderligere spredning af Covid-19.

Det betyder, at Bayern München må klare sig uden opbakning i hjemmekampene mod Chelsea, Frankfurt og Fortuna Düsseldorf. 

Tysklands landskamp mod Italien den 31. marts er også i fare for at blive aflyst, da den er programsat til at blive spillet i Nürnberg, som ligger i Bayern.

Formanden for DFL, Christian Seifert, har tirsdag meldt ud, at det er mest sandsynligt, at alle kampe i den kommende runde af Bundesligaen bliver afviklet uden tilskuere.

- Vi ønsker alle, at fortsætte med at spille Bundesliga-kampe med fans på stadion. Lige nu ser det dog ikke ud til at være den bedste idé. Vi ville gerne spille med tilskuere i næste runde. Men det er desværre ikke realistisk, lyder det ifølge Bild fra Seifert. 

Tidligere tirsdag blev det bekræftet, at Dortmunds kommende hjemmekamp mod Schalke 04 skal spilles uden tilskuere.

Med udviklingen i Tyskland er Premier League nu den eneste af de fem store ligaer i Europa, hvor der indtil videre ikke er taget nogen beslutning om at holde fans ude af stadions.

Tidligere tirsdag meldte La Liga således ud, at de næste to runder i Spanien skal spilles for tomme tribuner. Serie A er desuden sat på pause indtil den 3. april, mens der i Frankrig skal spilles for meget få eller ingen tilskuere.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus