• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Bayern-stjerne forundret over tysk fodboldforbund: Det her er vanvid

Foto: Getty Images

Bundesligaen er den eneste af de fem store ligaer i Europa, som endnu ikke er blevet sat på pause. Og det er vanvittigt, lyder det nu fra Bayern München-profilen Thiago Alcantara.

Af clbold.dk

Bayern München-spilleren Thiago Alcantara langer nu efter beslutningstagerne i tysk fodbold, efter at det er blevet besluttet, at weekendens Bundesliga-runde afvikles som planlagt, til trods for den igangværende COVID-19-pandemi. 

Bayern München møder lørdag aften Union Berlin på udebane, og kampen ser altså ikke ud til at blive udsat. Og det er en meget ufornuftig beslutning, lyder det nu fra Thiago Alcantara.

- Det her er vanvid. Stop venligst med at fjolle rundt, så I kan komme tilbage til virkeligheden. Lad os nu være ærlige: Der er ting, der er meget vigtigere end enhver sportsgren, lyder det fra spanieren på Twitter.

I Italien, England, Spanien og Frankrig har man sat ligaerne på pause, ligesom UEFA også har sat Champions League og Europa League på pause. 

Kampen mellem Union Berlin og Bayern München skal spilles for lukkede døre, skriver den engelske avis Daily Mail. Ifølge avisen forventes det, at Bundesligaen bliver sat på pause i næste uge.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus