Bendtner leverede assist, men blev skadet mod sin tidligere klub

Det blev en blandet aften for Nicklas Bendtner, der fredag skadet måtte udgå af en Championship-kamp mod sin tidligere klub.

Det lignede begyndelsen på en rigtig god aften, da Nicklas Bendtner i første halvleg af fredag aftens kamp mellem Nottingham og Bendtners tidligere klub Brimingham, lagde op Eric Lichajs mål til 1-0.

Men 10 minutter inde i anden halvleg bliver Bendtner nedlagt på midten af banen. Det fører til, at han ifølge Nottingham Forests Twitter-profil må lade sig udskifte på en båre til stående ovationer fra hjemmepublikum. Skadens omfang er uvis.

Ind kom i stedet den tidligere FC Vestsjælland-angriber Apostolos Vellios, der få minutter efter øgede føringen til 2-0. Nottingham Forest vandt kampen 3-1.