• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Pedersen

Benzema-balladen fortsætter: Planlægger at sagsøge fransk avis for anklager

Benzema-balladen fortsætter: Planlægger at sagsøge fransk avis for anklager

Real Madrid-angriberen har travlt med andet end fodbold for tiden.

Af Jacob Pedersen

Franske Karim Benzema har haft en rodet sæson, der har været plager af skader, men endnu større også været behæftet med meget andet end fodbold for Real Madrid-spidsen.

Den franske avis Liberation linkede tidligere på sæsonen den 28-årige franske angriber til en undersøgelse om hvidvaskning og handel med stoffer, og seneste nyhed er, at Benzema og hans advokater planlægger at sagsøge avisen for anklagerne. Det skriver L'Equipe.

Læs også: Benzema fortsat slutrundeaktuel

Det er sæsonens anden store, spegede sag, efter Benzema politiundersøges for måske at have afpresset Mathieu Valbuena i forbindelse med en landsholdssamling, hvor stjerneangriberen angiveligt var sendt i byen af en kammerat for at kræve penge af sin lille, vævre offensive medspiller for en sexvideo, som Benzema og kammeraten skulle have set.

Frankrigs premierminister Manuel Valls blandede sig tidligere på ugen endda i sagen og udtalte, at Benzema ikke skulle have lov til at spille EM på hjemmebane til sommer, efter han for nylig fik ophævet forbuddet mod at være i nærheden af Valbuena og dermed principielt muligheden for igen at være med omkring det franske landshold, som han har været væk fra i adskillige måneder.

Benzemas advokat Eric Dupond-Moretti har været åbenmundet om den sag.

- Jeg må sige, at jeg i tilfældet med sexvideoerne er meget overrasket over premierministerens udtalelser. Så vidt jeg ved, har Didier Deschamps ikke bedt ham om at ændre på sin regering, selvom den tæller to dømte

Superliga

Mere Superliga

Fokus