• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Bernardo Silva om United-brag: Det kan afgøre mesterskabet

Foto: Getty Images

Den portugisiske midtbanespiller ser frem til onsdagens opgør mod Manchester United, som han beskriver som afgørende for mesterskabet.

Af clbold.dk

Manchetser City tog et vigtigt spadestik i kampen om det engelske mesterskab, da man lørdag fik hævn over Tottenham med en 1-0 sejr hjemme på Etihad Stadium. 

Nu venter Manchester-derbyet på onsdag, hvor City kan se frem til hård modstand ifølge Bernardo Silva. Både City og United har nemlig brug for en sejr for henholdsvis at holde sig inde i mesterskabs- og top fire-kampen. Efter sejren over Tottenham kiggede Silva allerede frem mod United-opgøret. 

- Vi er meget glade for sejren, og nu er det videre til en ny, hård kamp mod United, som jeg tror bliver meget afgørende for mesterskabet. Det er en stor kamp for begge hold. De har brug for pointene til top fire, og vi har brug for dem til mesterskabet. Så vi ser frem til hård modstand fra et af de bedste hold i England. De vil være motiveret for at slå os, men vi ved, at vi skal bruge en sejr, så presset er virkelig på, men det er kun en god ting, siger han ifølge Sky Sports. 

Manchester City ligger i øjeblikket på førstepladsen i Premier League kun et point foran Liverpool, der søndag gæster bundholdet Cardiff. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.