2016-01-21 06:00

Aritz Aduriz har sagt undskyld efter sammenstød med Neymar onsdag aften, men ærgrer sig over attituden fra brasilianeren.

Rampelyset var rettet mod Neymar, da FC Barcelona onsdag mødte Athletic Bilbao i Copa del Rey. Brasilianeren var stjernen i front hos gæsterne, mens han i sidste sæson gjorde sig upopulær i netop Bilbao med flere sammenstød med sine modstandere. Også onsdag blev der gået til angriberen, der blandt andet røg i diskussion med Bilbao-profilen Aritz Aduriz. 

Aritz Aduriz ramte Neymar efter en duel, hvor FC Barcelona-stjernen mente, at Bilbao-spilleren bevidst gik efter at skade ham. Efter kampen har Aduriz da også sagt undskyld til Neymar, selvom der er plads til at lange ud efter verdensstjernen: 

- Der er ingen tvivl om, at Neymar er en superstjerne. Nogle gange kunne man dog godt ønske sig, at han ville ændre sin attitude. Jeg sagde undskyld til ham efter kampen, fordi jeg kom til at ramme ham en lille smule. Det var dog ikke på noget tidspunkt min mening at skade Neymar. Frustrationerne er noget, der er på banen, og der bliver de, siger Aduriz til Movistar +. 

FC Barcelona vandt den første kamp med 1-2. Returkampen for avancement spilles den 27. januar på Camp Nou i Barcelona. 

SENESTE NYT...
OP | NED