Billing blev dobbelt målscorer i Bournemouth-avancement

Philip Billing scorede både sit første og andet mål for Bournemouth, da Premier League-klubben lørdag sendte Luton ud af FA Cuppen.

Philip Billing har været en fast del af Eddie Howes startopstilling efter sommerskiftet fra Huddersfield, men danskeren havde fortsat sin første scoring for Bournemouth til gode inden lørdagens FA Cup-møde med Luton.

Billing startede som vanligt på den centrale midtbane, denne gang med Andrew Surman ved sin side, og han kom i fokus allerede i det ottende minut.

Diego Rico blev spillet fri i venstre side af Billing selv, og centralt for mål modtog han indlægget fra spanieren, som han sparkede til første gang. Bolden ramte jorden en enkelt gang, inden den gik i mål.

I løbet af første halvleg blev Billing desuden tildelt et gult kort, og så brændte gæsternes Alan Sheehan et straffespark dybt inde i overtiden.

I midten af halvleg udbyggede Calum Wilson i stedet til 2-0 få minutter efter sin indskiftning, og gæsterne kunne ikke svare igen.

Til gengæld ville Billing vise sig yderligere frem, og danskeren satte tingene på plads med sin anden scoring i det 79. minut. Få minutter senere lukkede og slukkede Dominic Solanke til 4-0.

Det betyder, at Bournemouth er videre til fjerde runde i den traditionsrige pokalturnering.

Philip Billing og co. skal i aktion igen næste søndag, hvor formstærke Watford venter i Premier League i et vigtigt bundbrag.