• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Birmingham arbejder på at få gjort dansker spilleberettiget til sæsonstart

Birmingham arbejder på at få gjort dansker spilleberettiget til sæsonstart
Foto: Birmingham City

Kristian Pedersen kan, som det ser ud lige nu, ikke få lov til at spille for Birmingham, men den engelske klub arbejder på at løse sagen og håber snart at nå i mål.

Af Morten Jørgensen

Tidligere på sommeren skiftede Kristian Pedersen fra Union Berlin til Birmingham, men indtil videre har opholdet i Championship-klubben været noget turbulent for den danske forsvarsspiller.

Birmingham er nu blevet ramt af et ”transfer embargo”, og derfor har det engelske ligasystem, EFL, ikke villet registrere den tidligere HB Køge-spiller, som altså ikke kan få lov til at spille kampe for sin nye klub.

Den 4. august starter den nye sæson i den næstbedste engelske række for Birminghams vedkommende, og her kan Kristian Pedersen lige nu ikke få lov at deltage i hjemmekampen mod Norwich.

Ifølge den engelske avis, the Mirror, arbejder Birmingham dog intensivt på at få løst problemet inden den kamp, og det har klubben også fortalt til Kristian Pedersen.

Den danske venstre back er den eneste spiller, som Birmingham, der også råder over Nicolai Brock-Madsen, har købt denne sommer.

Superliga

Hobro henter Thychosen i Viborg

Oliver Thychosen skal spille Superliga for den klub, der for få uger siden ellers forhindrede ham og Viborg i at bliv...

Mere Superliga

Fokus