Bjelland nettede i Brentford-nederlag

Andreas Bjelland scorede for Brentford mod Nottingham Forrest, men det var ikke nok.

Brentford fik en dårlig sæsonstart i the Championship, da tabte på udebane mod Sheffield United, og derfor jagtede danskerklubben sine første point i den næstbedste i dagens hjemmekamp mod Nottingham Forrest.

Det lykkedes dog ikke for London-mandskabet, som ellers kom foran 1-0 på et mål af John Egan. Inden pausen kom udeholdet dog foran 1-2, og kort inde i anden halvleg kom gæsterne på 1-3.

Derfra var det opad bakke for Brentford, men danske Andreas Bjelland gav dem håb, da han scorede til 2-3 11 minutter før tid. Nottingham Forrest lukkede kampen med en scoring til 2-4 kort efter, inden Brentford fik scoret endnu engang i overtiden.

Foruden Andreas Bjelland var både Henrik Dalsgaard og Lasse Vibe med fra start for Brentford, og alle tre danskere spillede fuld tid i opgøret.