• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Blev overhalet af danskere: Barça-stjerne ville købe verdens ældste klub

Foto: Getty Images

Den engelske traditionsklub Notts County blev i sommer købt af to danske brødre. Og nu viser det sig, at Alexander og Christoffer Reedtz faktisk formåede at overhale Barcelona-stjernen Gerard Piqué indenom, i kampen om at købe klubben.

Af clbold.dk

Barcelona-stjernen Gerard Piqué ligger ikke og flyder på sofaen, når han holder fri.

Spanieren er således involveret i flere omfattende foretagender og forretningsprojekter. Blandt andet ejer Piqué det firma, der står for at arrangere tennisturneringen Davis Cup.

Og ifølge The Athletic forsøgte forsvarsgeneralen i sommer også at blive klubejer. Det forlyder således, at spanieren prøvede at købe verdens ældste professionelle klub, Notts County, som i dag holder til i den fjerdebedste engelske række. 

Økonomiske udfordringer
Gerard Piqué var tiltrukket af Notts Countys historie, men klubben baksede i sommer med nogle økonomiske udfordringer, hvilket betød, at Barcelona-stjernen ikke havde tid til at få tjekket op på situationen, før en anden køber kom på banen.

Piqué er medejer af virksomheden Kosmos Holding Group, som han ejer sammen med Hiroshi Mikitani, der er ejer af det japanske firma Rakuten, der er Barcelonas trøjesponsor. Kosmos Holding Group holdt samtaler med Notts County-ejer Alan Hardy i London i sommer. De økonomiske problemer gjorde dog, at Hardy følte sig tvunget til at sælge, da en anden køber meldte sig klar til at slå til.

Og denne køber var ganske interessant, set med danske øjne. Som det blev kendt tilbage i juli var det således de to danske brødre, Alexander og Christoffer Reedtz, der endte med at købe traditionsklubben. Reedtz-brødrene ejer virksomheden Football Radar, der beskæftiger sig med avanceret fodboldstatistik.

Superliga

Mere Superliga

Fokus