• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Bolton står foran pointstraf og transferforbud

Den engelske fodboldklub Bolton skal under administration grundet dårlig økonomi, og det kommer til at ramme klubben hårdt i form af to straffe.

Af Morten Jørgensen

Det er en svær tid for Bolton netop nu.

Den engelske klub, der frister en tilværelse i the Championship, har store økonomiske problemer og kan stå over for at modtage en pointstraf og et transferforbud.

Bestyrelsesformand i Bolton, Ken Anderson, fortæller til klubbens hjemmeside, at han ikke har været i stand til at løse en tvist om en tilbagebetaling af et lån, og dermed er der nu formentlig ikke nogen anden udvej for klubben end at modtage en straf.

Den lyder på minus 12 point, hvilket vil sende Bolton ned på sidstepladsen i the Championship med minus ét point. Samtidig vil klubben blive ramt af et transferforbud, som er gældende i to år.

Bolton vil blive den første klub i det engelske ligasystem til at blive sat under administration i fem år.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...