• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Braithwaite fortalte sent sin hustru om Barca-skifte: Jeg blev skuffet

Foto: Getty Images

Martin Braithwaites hustru afslører nu, at hendes mand ikke havde informeret hende om Barcelonas interesse, før hun selv kunne læse om det i medierne.

Af clbold.dk

For lidt over en uge siden kom det for første gang ud i medierne, at Barcelona havde kig på Martin Braithwaite. 

Danskeren havde selv haft kendskab til interessen i et stykke tid. Men han havde ikke afsløret noget som helst overfor sin hustru, Anne-Laure Braithwaite.

Martin Braithwaites tanke var, at der ikke var grund til at belemre hustruen med den slags usikre spekulationer, idet hun var gravid.

I sidste uge kunne Anne-Laure Braithwaite dog pludselig læse i medierne, at hendes mand stod foran et skifte til Barcelona. Hun havde set, at hendes mand havde talt med sin agent hver dag, men hun havde ikke fået at vide, at Barcelona var inde i billdet.

- Og jeg blev skuffet, for pressen bragte nogle historier, før Martin fortalte mig noget. Så en masse mennesker skrev til mig; 'Er det rigtigt, er det rigtigt?', og jeg anede ikke, hvad jeg skulle tro, lyder det ifølge Dplay fra Anne-Laure Braithwaite.

Efter mandagstræningen i Leganés kom Martin Braithwaite dog hjem og satte sin hustru ind i hele sagen. 

Og herefter begyndte det altså at gå stærkt. Torsdag blev danskeren så præsenteret på Camp Nou, og lørdag fik han debut mod Eibar.

Martin Braithwaite er rejst med resten af Barcelona-truppen til tirsdagens Champions League-kamp mod Napoli, selvom danskeren ikke er spilleberettiget.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus