• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Brandvarm nordmand lynede igen to gange for OB

Sander Svendsen sørgede for en sejr til OB i en træningskamp, da han scorede to gange mod Næsby.

Af Morten Jørgensen

Mandag aften skulle Sander Svendsen ikke bruge mere end 30 minutter på at score to gange i sin debut for OB, men allerede igen tirsdag aften var nordmanden i aktion, og igen viste han skarphed foran mål.

Den tidligere Odd-spiller havde fået en startplads i træningskampen mod Næsby, hvor det primært var OB-reserverne, der var at finde på banen, og han kvitterede ved at score til 1-0 kort før pausen.

Føringen blev fordoblet efter en lille times tid, hvor Sander Svendsen igen fandt vej til netmaskerne, og OB endte med at vinde kampen, selvom Næsby fik reduceret fire minutter før tid.

- Det var en fin træningskamp mellem to godt matchede hold. Vi vinder fortjent, men jeg var ikke tilfreds med indsatsen i vores spil med bolden. Vi tager for mange forkerte beslutninger og sløser, specielt i første halvleg og i de sidste 10 minutter af kampen. Vi har en okay periode i de første 30 minutter af anden halvleg, men det var en reminder til spillerne om, at det er alle situationer, at man skal være koncentrerede, sagde OB-assistent Henrik Hansen efter kampen til klubbens hjemmeside.

OB gav blandt andre spilletid til nyankomne Teitur Magnuson, Alexander Ludwig og Julius Eskesen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.