Casper Nielsen bragede OB videre i Sydbank Pokalen

OB besejrede for anden gang på fem dage Hobro, da de vandt med 2-4 i 1/8-finalen af Sydbank Pokalen. Casper Nielsen blev dobbelt målscorer.

Odense Boldklub spillede sig tirsdag aften videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen, da de på udebane besejrede Hobro IK med 2-4. Det var anden gang på fem dage, at de to hold tørnede sammen, og fynboerne tog, præcis som i Superliga-opgøret fredag aften, sejren.

OB bragte sig foran efter 13 minutters spil. Casper Nielsen modtog bolden på kanten af det nordjyske felt, og han sparkede flot bolden op i det fjerneste målhjørne.

Ingen af holdene vadede i chancer i resten af første halvleg, hvor især Hobro stod meget kompakt. De kreative indslag kom i gennem debutaten Christian Cappis, der startede inde på trods af, at han blev præsenteret i Hobro så sent som i formiddags.

Efter pausen kom Hobro på omgangshøjde. Det amerikanske nyindkøb Christian Cappis fandt Sebastian Grønning i feltet, og så stod det 1-1 i Hobro.

Glæden varede dog kort for Hobro, da Casper Nielsen endnu engang slog til. OBs midtbanemand huggede fra distancen og bragte med sit andet flotte mål i kampen OB på 1-2.

Blot to minutter efter kom OB på 1-3, da Jens Jakob Thomasen sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet. En livlig start på anden halvleg med tre mål på seks minutter.

Hobro havde i pausen skiftet Pål Alexander Kirkevold ind til sit comeback, og efter 55 minutters spil fik han reduceret. Nordmanden modtog bolden i højre siden, og med en resolut afslutning i det lange hjørne fik han reduceret til 2-3.

Efter den hæsblæsende start på anden havleg, faldt kampen lidt til ro indtil det 74. minut. En aflevering fra Hobro-anfører Jonas Brix-Damborg blev opsnappet af Anders K. Jacobsen, der kækt lobbede bolden over Kappenberger i Hobro-målet.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og dermed tog OB endnu en sejr over Hobro og avancerer til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.