Celtic fik fin generalprøve inden returkamp mod FCK

Celtic kom bagud men vandt alligevel, da holdet mødte Kilmarnock i den skotske liga. Torsdag gælder det returkampen mod F.C. København.

På torsdag skal det afgøres, om det bliver Celtic eller F.C. København, der går videre til Europa Leagues 1/8-finaler.

Da kommer københavnerne nemlig til Glasgow til et spændende returopgør.

Søndag varmede Celtic så op til den kamp ved at vinde 3-1 hjemme over Kilmarnock i den skotske Premier League.

Gæsterne kom ellers bagud på Celtic Park efter et straffespark efter blot seks minutter, men “the Hoops” kom stærkt igen. Først udlignede Kristoffer Vassbakk Ajer, inden profilen Odsonne Edouard bragte favoritterne foran efter ca. en halv time.

Efter 62 minutter cementerede Leigh Griffiths sejren, da den skotske angriber gjorde det til 3-1.

En fin generalprøve for Celtic inden kampen mod F.C. København.