• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Pirchert

Celtic henter konkurrent til Sviatchenko: Kan give plads til FCK

Celtic har offentliggjort købet af Rivaldo Coetzee fra Ajax Cape Town. Det giver yderligere plads til FC Københavns ønske om Erik Sviatchenko.

Af Oliver Pirchert

I sidste uge kom det frem, at FC København har set sig varme på Erik Sviatchenko i Celtic FC. Et ønske, som klubben nu kan komme et skridt nærmere, eftersom den skotse klub nu har styrket sig i sit forsvar.

Selv har Celtic endnu ikke offentliggjort købet, men Ajax Cape Town har valgt at afsløre, at klubben allerede har solgt spilleren til Celtic. Her forventes det, at den store offentliggørelse udskydes, så længe arbejdstilladelsen er under konstruktion.

Rivaldo Coetzee har 24 A-landskampe for Sydafrika på sit CV og forventes hurtigt at blive en del af den skotske forsvarskæde.

Ifølge BT's oplysninger er Erik Sviatchenko sågar klar på at skifte til FC København, men den danske klub er kun villige til at betale 22 millioner kroner, trods Celtic forlanger et større beløb.

Den danske stoppers nye konkurrent kan derfor sætte yderligere pres på forhandlingerne, såfremt Ståle Solbakken fortsat er interesseret i den danske midtstopper. I øjeblikket er Erik Sviatchenko ude med en knæskade og forventes tilbage i midten af september.

Til den tid kan han nå at blive FC København-spiller, hvis en handel kommer på plads inden den 31. august. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus