• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Celtic spillede sig tættere på mesterskabet i Old Firm

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Celtic vandt på udebane 2-1 over Rangers i et vaskeægte derbyopgør nytårsdag.

Af Benjamin Lillelund

Der var lagt op til et brag af en nytårsfest, da Celtic i dag skulle gæste Rangers for første gang i flere år i ligasammenhæng. Det endte med succes til udebaneholdet, som kunne gå fra kampen med en sejr på 2-1. 

Det var ellers Rangers, der kom bedst fra start. Efter bare 13 minutter lykkedes det nemlig for Kenny Miller at få bolden ind bag målmanden til føringen 1-0.

20 minutter senere fik Celtic dog udlignet, da stortalentet Moussa Dembele fik held til at bringe bolden i kontakt med netmaskerne. Derfor kunne de to hold gå til pause med ét virtuelt point i bagagen hver.

I anden halvleg skulle der gå 25 minutter, før der kom flere mål. Her var det Scott Sinclair, der var skyld i, at Celtic kom foran 2-1 og dermed fik vendt den forfærdelige start til at være på sejrskurs.

Kampen endte uden flere mål, hvorfor Celtic kunne gå fra banen med tre point. Det betyder, at Celtic, som har 19 sejre og en enkelt uafgjort i de 20 hidtil spillede kampe, nu fører ligaen med hele 19 point ned til netop Rangers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus