• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Championship-klub måtte aflyse træning: Ingen mad eller drikke til spillerne

De finansielle problemer i Bolton fik klubben til at aflyse mandagens træning.

Af Morten Jørgensen

Det er en forfærdelig sæson, Bolton har gang i. Klubben ligger næstsidst i the Championship, og derudover har the Wanderers store økonomiske udfordringer, som nu også giver konsekvenser på grønsværen.

The Telegraph skriver således, at mandagens trænings måtte aflyses, idet spillere eller personale ikke ville være i stand til at få hverken vådt eller tørt på klubbens træningsanlæg.

Kun de Bolton-spillere, som ikke havde været i aktion i weekenden, skulle træne, men de fik at vide, at de ikke skulle møde op, da der ikke var ville være mad, drikkevarer eller andre forsyninger.

Tilbage i oktober var Bolton i fare for at blive sat under administration, men i sidste øjeblik blev der tilbagebetalt et lån, som sikrede, at klubben også undgik pointfratrækkelse eller transferkarantæne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...