• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Sloth

Championship-klub undskylder efter spionskandale

Leeds sender en uforbeholden undskyldning til Derby efter at klubben blev taget i at sende en spion for at overvære modstanderens træning

Af Mikkel Sloth

En besynderlig sag har udspillet sig i den næstbedste engelske række det seneste døgns tid. Her blev en mistænkelig person set i nærheden af championship-klubben Derbys afsluttende træning før fredagens møde med Leeds. Personen viste sig at være udsendt af netop Leeds for at spionere før klubbernes møde.

Nu lægger Leeds sig fladt ned og undskylder overfor Derby. Samtidig lover de at tage en snak med manager Marcelo Bielsa, som beodrede spionen.

- Efter kommentarerne fra Marcelo Bielsa i går (fredag, red.), vil klubben fremover arbejde med vores cheftræner og hans stab, og minde dem on den integritet og ærlighed, som er grundlaget som Leeds United er bygget på. Vores ejer Andrea Radrizzani har mødtes med Derby Countys ejer Mel Morris og formelt undskyldt for Marcelos (Bielsa, red.) handlinger.

Kommentarerne, som klubben refererer til, faldt efter opgøret fredag aften. Her indrømmer Marcelo Bielsa, at han stod bag handlingen, men han afviste forsøg på snyd.

- Jeg prøver ikke at forsvare noget. Jeg har bare fortalt, hvorfor jeg ikke er en person, som snyder, og jeg accepterer de reaktioner, denne opførsel skaber. 

Argentinske Marcelo Bielsa, der også har stået i spidsen for blandt andre Marseille, Lazio, Athletic Bilbao samt både Argentinas og Chiles landshold, fortæller, at han fremover vil respektere den måde, som tingene gøres på i engelsk fodbold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus