Chelsea vandt gyserkamp mod Norwich i FA Cup

Efter forlænget spilletid og straffespark slog Chelsea onsdag aften Norwich ud af FA Cuppen.

Andet opgør af tredje runde i FA Cuppen skulle i dag afvikles, da Chelsea på hjemmebane tog imod Norwich. De to hold havde i første kamp spillet 0-0, og dermed var det en omkamp, der blev spiller her til aften.

Man skulle helt hen til anden halvleg, før der kom hul på scoringsbylden. Her sende Kenedy nemlig bolden hen til Michy Batshuayi, som fandt vej til netmaskerne og bragte Chelsea i front 1-0 efter 55 minutter.

Hen mod slutningen af kampen skulle føringen forsvares hjem, og her blev danske Andreas Christensen skiftet ind og fik de sidste ni minutter.

Det lykkedes dog ikke, da Norwich dybt inde i overtiden udlignede til 1-1 med Jamal Lewis som målscorer, og dermed blev kampen sendt ud i forlænget spilletid.

Bare et minut inde i første halvleg af den forlængede spilletid kom VAR-systemet i spil, da Wilian faldt i feltet, men det blev efterfølgende dømt som film.

Chelsea pressede voldsomt på, og det virkede på Norwich til, at de ville være tilfredse med at komme til straffesparkskonkurrence.

Chelsea scorede på de første fire skud, mens Norwich brændte det ene. Det femte straffespark satte Eden Hazard ind, og så vandt Chelsea 5-3 på straffe og gik dermed videre.