Generelle

Dagens spilforslag

Østrigere rejser sig i UEFA Cuppen

UEFA Cup, kl. 19:30
Austria Wien - Zulte-Waregem 1

Det er to bundhold fra de respektive ligaer i Østrig og Belgien, som dyster om de første point i UEFA Cuppens gruppe F. Austria Wien og Zulte-Waregem har begge fået en skæv start på sæsonen, men formkurven peger dog i retning af, at hjemmeholdet er på rette vej.

Begge hold besejrede kompetent østeuropæisk modstand for overhovedet at nå til gruppespillet, så en vis erfaring og styrke har begge mandskaber. Rutine fra gruppespillet har Austria Wien dog langt mere af end sin belgiske modstander. For to sæsoner siden avancerede østrigerne fra en stærk pulje og måtte først i kvartfinalen mod Parma endeligt strække våben.

Med en hjemmekamp mod gruppens formodet svageste hold, er østrigerne derfor næppe heller i tvivl om, at de er tvunget til sejr i aften. Gruppen tæller således anderledes stærke mandskaber som Sparta Praha, Espanyol og Ajax.

Austria Wien lider i øjeblikket under en frygtelig start på sæsonen, men de seneste resultater vidner om, at skuden er begyndt at vende. Mandskabet har i de seneste fire ligakampe tjent syv af sine foreløbig 12 point.

Zulte-Waregem kvalificerede sig til Europa cup-fodbold med en sejr i den hjemlige pokalfinale, men den glæde er for længst forstummet. Holdet er efter en fjerdedel af den belgiske sæson kun lige akkurat fri af nedrykningspladserne. Zulte-Waregem fik i sin seneste ligakamp læsterlige stryg af Anderlecht, som vandt med 4-0.

Hos Betway kan spillere hente et odds til 1,65 på en sejr til Austria Wien.