Generelle

Dagens spilforslag

Liverpool overlever nyt pokalchok

Carling Cup - 3. runde, 21:00
Liverpool - Reading 1

For præcis et år siden måtte Liverpool vinke farvel til Carling Cup allerede i tredje runde, da Crystal Palace fra den næstbedste engelske række viste sig for stærke for Steven Gerrard og co. Et lignende scenarie vil næppe gentage sig, når Premier League-oprykkerne fra Reading i aften lægger sin vej forbi Anfield Road.

Liverpool er forsvarende FA cup-vindere og har om nogen dementeret skrønen om, at de store klubber ikke koncentrerer sig om de hjemlige cupturneringer. De fem-dobbelte europæiske mestre har således deltaget i fem af de seneste tolv finaler i enten FA Cup- eller Carling Cup-regi. Sidstnævnte har Liverpool vundet syv gange, hvilket er rekord.

Holdets start på sæsonen kan dog vist bedst betegnet som svingende. Syv sejre, fire uafgjorte og fire nederlag er det foreløbige resultat set over alle turneringer. Liverpool dog vist skræmmende styrke på hjemmebane, hvor blot Blackburn har formået at fravriste storklubben point.

Steven Gerrard, Sami Hyypia og Xabi Alonso bliver alle sparet, mens Craig Bellamy, Fabio Aurelio og Mark Gonzalez er ude med skader. Træner Rafael Benitez sender derfor et uprøvet mandskab i aktion, og det betyder mulig spilletid til unge spillere som Danny Guthrie, Lee Peltier og Jamie Smith. Rutinerede Robbie Fowler gør comeback i front.

Reading har ikke scoret i sine to seneste kampe, som i Chelsea og Arsenal netop har budt på modstand fra højeste engelske niveau. Det samme bliver formentlig også svært i aften mod hjemme- og cupstærke Liverpool.

Hos blandt andet NordicBet kan spillere hente et odds til 1.50 på en sejr til Liverpool.