Generelle

Dagens spilforslag

United bliver for stor en mundfuld.

Champions League, kl. 20:45
FC København – Manchester United 2

FC København leverede egentlig en anstændig og respektabel præstation, da danskerne for to uger siden besøgte Manchester-højborgen Old Trafford. Men klasseforskellen var lige så entydig som slutcifrene på 3-0 til Manchester United, og med det opgør i tankerne er der heller ikke meget, der tyder på, at FC København kan fravriste de røde englændere bare et enkelt point i aftenens returopgør.

Det danske islæt i Champions League har endnu ikke formået at sende bolden over modstanderens målstreg. Selvom en propfyldt Parken vil skabe en intens atmosfære, bliver det svært at lave om på den statistik mod et gæstende mandskab, der blot har lukket syv mål ind i sammenlagt 13 liga- og Champions League-kampe.

Englænderne har med tre sejre foreløbig gjort rent bord, og at Manchester United gæster København uden de skadede Gary Neville, Ryan Giggs og Louis Saha betyder næppe alverden. Holdet har andre verdensstjerner, hvor Wayne Rooney, der scorede hattrick i weekenden, er den mest hotte for tiden.

En engelsk sejr i aften giver pengene 1,46 gange retur til de spillere, der lægger indskuddet hos NordicBet.

Ønsker man at spille på, om FCK overhovedet scorer mod Manchester United, kan gamblere hente et odds til 1,80 hos Sportingbet på en københavnsk scoring i aftenens opgør.