Generelle

Dagens spilforslag

Nedrykkere kommer ned med nakken.

League 1, kl. 20:45
Tranmere-Millwall 1

Tranmere Rovers, som i øjeblikket er placeret på en af de fire playoff-pladser, får i aften besøg af bundholdet Millwall. Gæsterne, der har Poul Hübertz i truppen, er nedrykker fra the Championship og synes efter en tredjedel af turneringen at stå foran endnu en degradering. Faktum er i hvert fald, at FA cup-heltene fra 2004 er placeret tredjesidst.

London-mandskabet er det hold med næstfærrest scoringer, og forud for sæsonens niende udekampe er status to sejre og hele syv nederlag på fremmed græs. Tranmere er omvendt rækkens fjerdebedste hjemmehold. Hjemme på Prenton Park henter topholdet mere end to tredjedele af sin samlede pointhøst.

Tranmere tabte tirsdag aften overraskende i cupturneringen Johnstone´s Paint Trophy til Darlington fra League 2, men som optakt til mødet med Millwall har manager Ronnie Moores mandskab i ligasammenhæng en frisk sejr over et andet bundhold. Bournemouth blev således besejret i lørdags. Midtugens nederlag vil ifølge manageren gøre spillerne ekstra motiveret for at hente revanche i aftenens kamp.

Tranmere mest profilerede navn er den tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer, som dog sidder mere på bænken, end han får spilletid på grønsværen. Men det er formentlig topscorer Chris Greenacre, som hjemmepublikummet vil sætte det meste af sin lid til.

Hos Nordicbet kan spillefugle hente et odds til 1,85 på en hjemmesejr til Tranmere.