• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Dansk indkasttræner: Jeg vil aldrig træne rivaler samtidig med Liverpool

Foto: Thomas Grønnemark

Indkasttræneren Thomas Grønnemark er åben for alle klubber i hele verden, men han har to regler for, hvem han træner: ingen konkurrenter i ligaen og ingen historiske rivaler.

Af Anders Dehn

De seneste to år er Thomas Grønnemark gået fra ukendt i den brede offentlighed til internationalt berømmet indkastguru. Det er især hans job som indkasttræner i Liverpool FC, der har skaffet ham den berømmelse.

Den danske nichetræner arbejder freelance, og han er aktuelt ansat i Liverpool, Ajax, Gent, Atlanta United og FC Midtjylland. Han er desuden, siger han selv, åben for at arbejde hvor som helst.

Læs også:Dansk indkasttræner: Mit gennembrud kom, da Jürgen Klopp ringede

Der er dog nogle steder, han ikke vil arbejde samtidig. Han vil ikke tage et job hos rivaler til de klubber, hvor han allerede er ansat. Det gælder både sportslige og historiske rivaliseringer. 

- Jeg kan godt træne et andet Premier League-hold. Jeg følger bare to regler. For det første: Jeg ville aldrig træne to hold, der spiller i samme del af tabellen. For eksempel træner jeg aldrig to tophold fra samme liga, og jeg træner aldrig to hold i bunden af samme liga, siger Thomas Grønnemark i en video på sin egen Youtube-kanal.

Læs også:Dansk indkasttræner: Måske er jeg i United eller Tottenham næste år

- Jeg vil heller aldrig træne historiske rivaler. I Premier League vil jeg aldrig træne Liverpool og Manchester City i samme sæson. Jeg vil aldrig træne Arsenal og Tottenham i samme sæson. Det er meget vigtigt for mig, for det kan give mange problemer med fans og alt omkring klubben.

- I nogle klubber har jeg en kontrakt, der siger, at jeg kun må træne ét hold i den liga. Men i de fleste klubber og de fleste kontrakter er det åbent. Generelt er jeg åben for enhver klub, ikke kun i Premier League men også alle andre ligaer i verden.

Grønnemark har foruden de nævnte klubber også arbejdet med AC Horsens' spillere og SønderjyskEs. 

Læs også:Dansk indkasttræner: Kritik fra uvidende personer er jeg ligeglad med

Læs også:Liverpool forlænger igen med dansk indkasttræner

Læs også:Dansk indkasttræner hjælper til i Ajax

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus