• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Dansk Liverpool-legende: Henderson vil huskes som en af de store

Foto: Michael Regan/Getty Images

Ifølge Jan Mølby vil Jordan Henderson blive husket som en legende i klubben, når Liverpool-kaptajnen en dag stopper på Anfield

Af clbold.dk

Jordan Henderson har været udskældt i store dele af sin tid i Liverpool, og han har til tider ikke engang været fast mand i startopstillingen. For nylig gjorde han dog kritikerne til skamme, da han var blandt de vigtige spillere, som var med til at sikre Liverpool Champions League-trofæet. Et trofæ, han som anfører fik æren af at løfte efter sejren.

Liverpool-kaptajnen har nu tilbragt otte år i klubben, og hvis du spørger en eksisterende klublegende, er Jordan Henderson godt på vej mod samme status. Danske Jan Mølby, som havde 292 optrædener for Liverpool mellem 1984 og 1995, fortæller i et interview med Liverpools hjemmeside, at Henderson er godt på vej til at skrive sig ind som en af de store spillere i Liverpools historie.

- Det bliver ofte overset, hvor vigtige disse spillere er. Men i Liverpool er vi stolte af vores historie, og hvis du kigger på alle de store hold, kan vi alle nævne store spillere. Men også dem, som var der hver uge og leverede hver uge, vil gennem historien blive til store spillere, fortæller den danske legende og konkluderer:

- Den dag Jordan (Henderson, red.) er væk, vil folk kigge på tomrummet, han efterlader, og tænke 'oh wow'.

Jan Møby roser Henderson for at tage den store mængde kritik i stiv arm, og i stedet fokusere på at levere på banen. Det har nu ført til, at han som anfører har ledt Liverpool til to Champions League-finaler i træk, mens de var uhyre tæt på at vinde det første engelske mesterskab i næsten 30 år. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.