• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Andreas Arp

Dansker-duo spillede nøglerolle, da Brentford afværgede nederlag

Foto: Getty Images

Både Henrik Dalsgaard og Mads Roerslev spillede en hovedrolle, da Brentford lørdag vendte 0-2 til 2-2 mod Blackburn i Championship.

Af Andreas Arp

Thomas Franks Brentford udbyggede lørdag sin ubesejrede stime fra fire til fem kampe, da den engelske Championship-klub spillede 2-2 mod Blackburn Rover i et opgør, hvor særligt to danskere fik en hovedrolle.

Brentford lignede dog længe et hold, der var på vej til at løbe ind i et nederlag lørdag eftermiddag.

Allerede efter 11 minutter scorede gæsternes Adam Armstrong således til 1-0, og kort efter pausen kunne den engelske angriber også fordoble føringen på et straffespark.

Thomas Frank reagerede umiddelbart efter scoringen ved at skifte den tidligere FCK-back Mads Roerslev ind, mens Emiliano Marcondes omvendt blev taget ud med en halv time igen. 

Kort efter ændringerne fik Brentford så reduceret, da Ollie Watkins scorede på oplæg fra Henrik Dalsgaard. Og kun 10 minutters tid senere fik hjemmeholdet så også udlignet, da indskiftede Roerslev fremtvang et straffespark, som Said Benrahma sparkede i nettet.

Det sluttede derfor 2-2 på Griffin Park, og Brentford bevarer således pladsen som nummer fire i den næstbedste engelske række før de resterende af lørdagens Championship-kampe.

Danske Christian Nørgaard spillede i øvrigt alle 90 minutter for Brentford. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.