Kristian Pedersen var Championships bedste venstre back i december ifølge statistiksiden Whoscored. Lørdag leverede han endnu en god præstation for sit klubhold Birmingham.

I Birmingham er Kristian Pedersen fast mand på venstre back. Danskeren har leveret stærke præstationer på positionen, hvilket bliver bemærket.

Statistiksiden Whoscored kårede danskeren til at være den decembers bedste venstre back i Championship, der er Englands næstbedste række.

Lørdag var den 25-årige dansker endnu engang i aktion sammen med Birmingham, der lørdag mødte Luton. Begge hold befinder sig i den kedelige ende af Championship, så pointene var vigtige for begge hold.

Birmingham fik en ønskestart på kampen i og med, at holdets angriber Lukas Jutkiewicz scorede efter bare fire minutter.

I anden halvleg lykkedes det Luton at få reduceret på et straffespark, som James Collins sikkert tog sig af.

Men heldigvis for Kristian Pedersen og holdkammeraterne endte Birmingham med at tage sejren, da Gary Gardner gjorde det til kampens resultat 2-1.

Dermed fik Kristian Pedersen og Birmingham tre vigtige point, der giver dem otte point ned til nedrykningsstregen.

Kristian Pedersen har tidligere spillet i HB Køge, hvorefter han tog til Union Berlin og derfra videre til Birmingham, hvor han ankom i sommeren 2018.