• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nicklas Grodt Degn

Danskerlejren i Brentford henter sæsonens første sejr

Thomas Franks Brentford kom tilbage på sporet med en udesejr over Middlesbrough. Fire danskere fik spilletid i kampen, mens Kristian Pedersen fik uafgjort med Birmingham.

Af Nicklas Grodt Degn

Hele tre danskere var at finde i startopstillingen og endnu en kom til, da Brentford lørdag fik sæsonens første sejr. På udebane dukkede Thomas Franks tropper Middlesbrough med 1-0.

Emiliano Marcondes, Mathias Jensen og Henrik Dalsgaard startede alle inde, mens Luka Racic blev skiftet ind i anden halvleg. Dermed kom Brentford på tavlen efter et 0-1-nederlag til Birmingham i sæsonens første runde.

Klubbens to øvrige danskere i førsteholdstruppen, Christian Nørgaard og Mads Bech Sørensen, var ikke udtaget til truppen.

Andetsteds spillede Kristian Pedersen hele kampen, da Birmingham fik 1-1 mod Bristol City, der udlignede sent i kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.