• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

David Boysen er på blokken i israelsk klub

David Boysen er på blokken i israelsk klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske kantspiller David Boysen har interesse fra Beitar Jerusalem.

Af Kenneth Jensen

25-årige David Boysen sagde i fredags farvel til Roda efter kun et halvt år i den hollandske klub, og nu er kantspilleren så på udkig efter en ny arbejdsgiver.

Som vi her på tipsbladet.dk kunne fortælle mandag, kan tidligere Brøndby-, Lyngby og Viborg-spiller kun spille for Brøndby i foråret, hvis han vælger at tage tilbage til Danmark, fordi David Boysen spillede 45 minutter for Brøndby i Europa League, ligesom han har spillet kampe for Roda. Altså har han nået sin grænse med at spille for to klubber på en sæson.

Læs også: David Boysen er spærret i Superliga-foråret

Der er stadig muligheder for Boysen, for kantspilleren kan spille for klubber i ligaer, der følger kalenderåret, som i Sverige, Norge og USA, og Boysen er også blevet sat i forbindelse med et skifte til IFK Göteborg, hvor han kan være udset som erstatning for Jakob Ankersen, der er på vej til belgiske Zulte-Waregem.

Men nu melder en anden klub sig interesseret i David Boysen, for ifølge det israelske medie Sport5.co.il er David Boysen et varmt emne i den israelske klub Beitar Jerusalem.

Danskeren har ifølge mediet israelsk pas, og derfor vil han ikke tælle som udlænding i ligaen, og det er særdeles vigtigt i en liga, hvor der er en begræsning på fem udlændinge per hold.

Selv om der meldes om konkret interesse for at skrive under med 25-årige David Boysen, er det alligevel noget tvivlsomt, om det kommer til at ske. Som bekendt har danskeren allerede spillet for to klubber i denne sæson, og da den israelske liga ikke følger kalenderåret, vil Boysen ikke kunne spille for Beitar Jerusalem i foråret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus