• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kasper Ohmeyer

DBU fyrer to medarbejdere

DBU fyrer to medarbejdere
Illustration

DBU har omstruktureret i ledelsen og har derfor fyret to medarbejdere.

Af Kasper Ohmeyer

DBU har i dag valgt at vinke farvel til to medarbejdere. 

Det sker som et led i en omstrukturering i DBU-ledelsen. 

De to medarbejdere, som er blevet fyret er elitechef John Helt samt udviklingschef Poul Gilling. Stillingen som udviklingschef bliver helt nedlagt, mensansvaret for træneruddannelser og kontakten til dommere bliver lagt ind under Elite- og breddeafdelingerne. Det oplyser DBU på deres officielle hjemmeside. 

- DBU skal følge med udviklingen i samfundet omkring os, hvor der er stigende krav til analyse-baserede tiltag og hvor arbejdet med elite-fodbold stiller helt andre krav end for nogle år siden, siger administrerende direktør i DBU, Claus Britton-Meyer og fortsætter: 

- Derfor ændrer vi i strukturen, så vi får vi områder som udvikling og uddannelse tæt på det daglige arbejde med bredde- og elite-områderne – og samtidig får en mere pro-aktiv analyse-enhed for at styrke vores styring af vores strategiske projekter. Samtidig søger vi nu en elitechef med bredere erfaring i at udvikle elitefodbold med de mange nye krav til samarbejde med blandt andet bredde-fodbold og kommercielle muligheder. 

- Vi skylder både John og Poul en stor tak for deres indsats gennem årene, hvor de har gjort et stort stykke arbejde for DBU og dansk fodbold. Vi ønsker en -anden retning på deres områder og har derfor valgt at sige farvel, siger Claus Bretton-Meyer.