De Bryune brillerede da City slagtede magtesløse Arsenal

Manchester City var i fremragende spilhumør til aftenens opgør mod Arsenal, som Kevin De Bruyne i høj grad dominerede.

Manchester City vandt her til aften en komfortabel 3-0-sejr over Arsenal på Emirates, efter en stor præstation af Kevin De Bruyne.

Pep Guardiolas tropper led i sidste weekend et smertefuldt nederlag, da bysbørne fra Manchester United besejrede dem. Man kunne da også godt se, at det var et ekstra tændt City-mandskab, der var draget til London i dag.

Der gik således blot halvandet minut før bolden lå i kassen bag Bernd Leno - Kevin De Brune fik et fladt indlæg fra Gabriel Jesus, som han bankede iskoldt ind.

Efter et kvarter blev ondt så værre for Arsenal, og her var det igen De Bruyne, der var på spil. Efter et hurtigt kontraangreb, kunne Raheem Sterling let score efter en flot tværaflevering af De Bruyne.

Herfra var Arsenal aldrig rigtig med i kampen igen, og ydmygelsen blev da også komplet, da De Bryune kort før pausen udplacerede Bernd Leno uden fra feltet.

Anden halvleg var en særdeles begivenhedsfattig affære, hvor det virkede som om, begge hold egentlig bare gerne ville have kampen fløjtet af, og der blev da heller ikke scoret mere.

City vinder således kampen 3-0, og haler dermed ind på Leiceister på andenpladsen, mens Arsenal atter sakker bagud i kampen om top 4.