• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Dirk Kuyt har skrevet under på en tre-årig kontrakt med tyrkiske Fenerbahce. Dermed forlader han Liverpool efter seks sæsoner på Anfield.

Af Ole Hoffskov

Dirk Kuyt har for længe siden slået fast, at han ville forlade Liverpool denne sommer, og lige siden hollænderen breakede den nyhed, har der været et større spil i gang om hans underskrift. En af de største bejlere til Dirk Kuyt har på rygteplan været Frank Arnesens Hamburger SV, ligesom Feyenoord har været inde i billedet.

Men Liverpool-spilleren skal hverken til Tyskland eller Holland - han skal til Tyrkiet.

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf har Dirk Kuyt skrevet under på en tre-årig kontrakt med storklubben Fenerbahce. Aftalen er endnu ikke blevet bekræftet, og det er ikke sikkert, at den bliver det før efter EM, men ifølge avisen skulle Kuyt altså være på plads i Tyrkiet.

Fenerbahce måtte i den forgangne sæson nøjes med en andenplads i den bedste tyrkiske række, og holdet sluttede hele ni point efter mestrene fra Galatasaray. Det skal der laves om på til næste sæson, og det bliver altså med 31-årige Dirk Kuyt som en af frontfigurerne.

Dirk Kuyt forlader Liverpool efter seks år i Merseyside-klubben.