• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Dramatisk kovending: Salg af engelsk traditionsklub er gået i vasken

Nott County-formand havde lovet, at klubben ville blive solgt onsdag, men nu skriver lokalavis, at det ikke sker, og dermed er klubben i overhængende fare for at dreje nøglen.

Af Kenneth Jensen

Verdens ældste fodboldklub er i fare for at dreje nøglen og lukke og slukke.

Fodboldklubben Notts County er i økonomiske problemer, og bestyrelsesformand Alan Hardy havde lovet, at klubben ville blive solgt i dag til et konsortium anført af de to danske brødre Alexander og Christoffer Reedtz.

Læs også: Tæt på konkurs: Danskere vil redde verdens ældste professionelle klub

Men det sker ikke, skriver lokalavisen Nottingham Post, og dermed er det ikke til at sige, hvad der kommer til at ske med fodboldklubben.

Ifølge avisen køber det danske brødrepar, der er i spidsen for virksomheden Football Radar, ikke Notts County, og dermed får klubbens medarbejdere for anden måned i træk ingen løn. Noget, de angiveligt er chokerede over.

Hvis klubben skal overleve på kort sigt, kræver det ifølge avisen goodwill fra supportere og fra Lifeline, der er en organisation, der rejser penge til speficikke formål.

Nottingham Post skriver, at et konsortium anført af Colin Dodd og den tidligere svindeldømte Alex May fortsat er interesseret i at købe traditionsklubben, der er 157 år.

Notts County har en skattegæld på 2,1 millioner kroner, som den ikke kan betale. Og det kan få en dommer i retssystemet til at afvikle verdens ældste fodboldklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus