• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Ekstra Bladet køber rettighederne til klub-VM

Foto: Getty Images

Liverpool er storfavorit, når der midt i december spilles klub-VM. Kampene har danske Ekstra Bladet købt rettighederne til.

Af Kenneth Jensen

Den danske avis Ekstra Bladet står ikke kun for at skrive historier - avisen har i sit plusunivers på hjemmesiden også sikret sig en ganske spændende rettighed.

Ekstra Bladet har nemlig meldt ud, at Liverpool, Flamengo, Monterrey og de andre hold, der håber på at vinde VM for klubhold, kommer til at blive vist i Ekstra Bladets plus-univers.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: FC Midtjylland med stort bud på nigerianer

Avisen har købt rettighederne til at vise VM for klubhold, der starter den 11. december og slutter med finalen den 21. december.

Liverpool er storfavorit i turneringen, som de europæiske hold altid er, og Liverpool er også direkte kvalificeret til semifinalen, ligesom brasilianske Flamengo i øvrigt er det. De to spiller i hver deres semifinale, og hvem de skal møde, bliver afgjort den 14. december, hvor der spilles et par kvartfinaler.

Læs også:Fans raser over engelsk landsholdsmålmand: Få nu Jonas Lössl på holdet

- Liverpool er midt i deres bedste periode i flere årtier, og det er en fantastisk mulighed, at vi kan vise deres jagt på et trofæ, de aldrig har vundet. Liverpool er store i Danmark, og eksempelvis fanklubben Redmen Family gør et fantastisk arbejde for at bringe Liverpool endnu tættere på danskerne, siger sportschef på Ekstra Bladet Allan Olsen.

Real Madrid har vundet tre år i træk og fire gange i alt, mens Barcelona står noteret for tre sejre. Sidst et ikke-europæisk hold vandt turneringen var i 2012, hvor brasilianske Corinthians slog engelske Chelsea i finalen.

Læs også:Messi forklarer: Derfor var Liverpool-spiller den bedste i 2019

Læs også:Mourinho lægger sig fladt ned: United og Rashford var bedst

Læs også:Ole Gunnar Solskjær jubler: Sæsonens bedste præstation

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.