EM-kval: Holland hentede livsvigtig sejr i overtiden

Holland vendte truende nederlag til en vigtig 3-1-sejr i EM-kvalifikationen mod Nordirland.

Holland havde kniven fra struben, da de kom bagud med 20 minutter tilbage mod Nordirland, men to sene scoringer gav hollandsk ekstase i Rotterdam.

Hollænderne havde stjerner som Virgil van Dijk, Matthijs De Ligt Frenkie De Jong og Memhis Dempey med i truppen.

Hjemmeholdet pressede på i store dele af kampen, men det blev aldrig rigtig farligt.

I stedet var det Nordirland, der gav chokbølger i Rotterdam, da Hull-angriberen Josh Magennis headede bolden i mål i en duel med De Ligt.

Målet blev scoret 20 minutter før tid, og det satte et kæmpestort pres på Holland, der ville være i stor fare for at misse EM med et nederlag til topholdet Nordirland.

Holland gav dog ikke op, og ti minutter efter Nordirlands scoring, fik hjemmeholdet en livsvigtig scoring.

Lyon-stjernen Memphis Depay stod det rigtige sted i feltet, og han sparkede bolden iskoldt i mål.

Holland pressede i slutminutterne på for en sejr, og det gav pote i kampens tillægstid.

Indskiftede Luuk De Jong kom først på et indlæg, og i to omgange fik han skrabet bolden i mål til stor jubel.

Memphis Depay lukkede og slukkede få øjeblikke senere til 3-1 med et fint placeringskud.

Spændingen er stor i gruppe c, hvor Holland, Tyskland og Nordirland alle har 12 point.

De to hold mødes igen i november i den nordirske hovedstad Belfast.